سبد خرید شما خالی است.
لیسه گیری خودرو چیست ؟
لیسه گیری خودرو چیست, یکی از راه های از بین بردن خراشیدگی ها و لکه های روی اتومبیل لیسه گیری می باشد.
لیسه گیری یا لیسه کشی بخشی از خشگیری برای از بین بردن لکه های خودرو می باشد.
به طور معمول پوسته اتومبیل از سه لایه تشکیل شده است که لایه اول را که لایه سطحی می گویند و اگر خراشیدگی بر روی این لایه باشد خراشیدگی سطحی می گویند و اگر خراشیدگی به لایه های زیرین نفوذ کرده باشد خراشیدگی عمیق می گویند.
رفع هر کدام از انواع خراشهای بدنه خودرو، راه و روش مخصوص خودش را دارد.
عملیات لیسه کشی برای خراشیدگی های عمیق با گستردگی بالا انجام می شود.
خراشهای سر تا سری که معمولا در بسیاری از موارد، رنگ خودرو دچار ترک میشود و اگر صاحب اتومبیل به سرعت برای ترمیم خراش اقدام نکند، ممکن است قسمتی از رنگ رویه خودرو ریخته و ناحیه آسیب دیده به نقاشی مجدد نیاز پیدا کند.
روش انجام لیسه گیری خودرو
لیسه گیری عمدتا برای خراش هایی استفاده می شود که به لایه ی دوم و سوم رنگ بدنه ی خودرو نفوذ کرده اند، این دسته از خراش ها در بیشتر موارد به رنگ خودرو آسیب زده و اگر برای ترمیم آسیب وارده به سرعت اقدام نکنید پس از گذشت مدت زمان کوتاهی به سرعت رویه ی خودرو می ریزد و بخش آسیب دیده به نقاشی مجدد نیاز پیدا می کند.
پس از اینکه خراش های عمیق بر روی خودرو ایجاد شدند در ابتدا برای انجام لیسه گیری محل ایجاد خراش با شوینده های مخصوص شسته می شود، پس از خشک شدن ناحیه ی آسیب دیده زیر نور آفتاب یا نور فرابنفش قرار داده می شود تا مساحت و عمق آسیب وارد شده به صورت کاملاً دقیق مشخص شود.
پس از این مرحله بتونه سنگ و رنگ خشک برای پر کردن محل خراش وارد شده به کار برده می شود.
محل فرورفتگی را می توان با رنگ جامد و یا رنگ خشک بسته به کد رنگ خودرو پر کرد، پس از اینکه رنگ کاملاً توسط بدنه ی خودرو جذب شد، لیسه کشی شروع خواهد شد.
در این مرحله به کمک لیسک های ترم رنگ های اضافی خودرو از بین برده می شود. متأسفانه در برخی از مراکز عملیات لیسه کشی انجام نمی شود و در نتیجه این رنگ های اضافه بر روی بدنه ی خودرو خشک می شوند و سبب کدر شدن بخش های اطراف محل آسیب دیده می شوند .
لیسه گیری در واقع تکمیل کننده ی بخش رنگ و صافکاری خودرو است و برای تمیز کردن و از بین بردن رنگ های اضافه بر روی خودرو به کار برده می شود.
مراحل پس از لیسه گیری خودرو
پس از عمل لیسه گیری ، نوبت به پولیش ناحیه آسیب دیده میرسد، پولیشکاری خودرو یکی از مراحل نهایی عملیات خشگیری بدنه است در این بخش افراد متخصص با استفاده از پولیشهای جامد قوی و زبر و همچنین دستگاههای پولیش تخصصی، شروع به پولیش کاری ناحیه آسیب دیده میکنند.
دراین مرحله بدنه خودرو باید کاملا خشک باشد تا مواد بکار رفته در فرورفتگی خراش، پخش نشوند.
همچنین در نظر داشته باشید که پولیش انتخابی برای این کار باید کاملا متناسب با رنگ خودرو باشد، در این صورت باعث می شود آسیب به رنگ خودرو وارد نشود.
پس از انجام پولیشکاری نوبت به واکس بدنه میرسد در این مرحله با توجه به دمای هوا و همچنین نوع کاربری خودرو، اقدام به انتخاب واکس مناسب میکنند اما به طور کل میتوان گفت، تمام واکسهایی که در مرحله نهایی یک عملیات خشگیری استفاده میشوند جزء دسته واکسهای نرم هستند.
تفاوت لیسه گیری با قلم گیری
از تفاوت های میان لیسه گیری و قلم گیری می توان گفت که در قلم گیری قسمت مورد نظر به خوبی لیسه گیری در نمی آید و در اکثر اوقات مطابق انتظار صاحب خودرو نمی شود.
اما مهم ترین تفاوت لیسه گیری و قلم گیری در این است که رنگ بخش لیسه گیری شده با شستشو توسط آب پر فشار ، تینر زدن ، پولیش کاری و … از بین نمی رود و علت این قضیه هم این است که لایه های رنگ به خوبی خشک می شوند و مانند رنگ بدنه که کوره ای است می شوند.
به طور کلی بهترین کار برای رفع خط و خش های عمیق روی بدنه خودرو لیسه گیری است که در نهایت زیبایی و یکدستی بهتری را نتیجه می دهد.
فرآیند لیسه گیری نسبت به قلم گیری بسیار وقت گیر ترمی باشد و نیاز به دقت بیشتری دارد ، به همین دلیل هم هست که هزینه لیسه گیری بالا است.
برای از بین بردن خراش های ایجاد شده روی بدنه خودرو به صورت حرفه ای و همچنین کاهش افت قیمت خودرو باید از بهترین و معتبرترین مرکز لیسه گیری خودرو کمک بگیرید.
همچنین لیسه گیری فرآیندی دقیق است و باید به وسیله افراد مجرب و حرفه ای انجام شود. برای این کار می توانید از راهنمایی کارشناسان ما در واحد آموزش تشخیص رنگ خودرو یا آموزش لیسه گیری خودرو استفاده کنید تا نگرانی هایی خود در ارتباط با این مبحث به طور کامل برطرف شود .
قیمت لیسه گیری خودرو بر چه اساسی محاسبه می شود؟
عوامل مختلفی از جمله اندازه خط و خش های ایجاد شده، مدت زمانی که از آن گذشته در هزینه لیسه گیری خودرو تاثیر دارند. همچنین عمق خراش خودرو ، نوع و مدل خودرو، منطقه آسیب دیده، رنگ خودرو و … از این عوامل هستند.
معایب لیسه گیری چیست؟
عملیات لیسه گیری بستگی به خراش و عمقی که روی خودرو ایجاد کرده است انجام می شود. بعد از عمل لیسه گیری خودرو ، قطر بدنه اتومبیل مقداری کم میشود در نتیجه ضریب امنیت خودرو مقداری کاهش پیدا می کند که این خود باعث افت قیمت خودرو می شود.
آیا لیسه گیری جز رنگ حساب میشه ؟
خیر در صورتی که از بتونه برای لیسه گیری استفاده نشود و خط و خش ها از بین بروند جز رنگ حساب نمیشود.
حرف آخر
امیدواریم که شما عزیزان از این وبلاگ استفاده لازم را برده باشید.
پیشنهاد میکنیم دیگر وبلاگ های ما را نیز مطالعه بفرمایید..